Har du hamnat i köttklistret?

Lite köttklister, någon?

Det känns tryggt att det nu ska vara okej med användning av köttklister för att lappa ihop små köttbitar tills de bildar en stor och fin köttbit.

Mindre svinn i produktionen låter ju faktiskt bra, inte sant?

Att vi konsumenter skulle bli lurade från och till, genom att betala ett filépris för kk-bitarna, det hör väl till det dagliga spelet när vi går vår runda i landets köttdiskar.

Kanske dags för det nya sällskapsspelet – köttpussel. “Nu även för dig som är utförsäkrad, pusslet är ätbart. Ej för barn < 3 år. Tillverkare: Scan Puz.”

Har DU fått en rejäl smäll? Nu finns lösningen på just DINA problem. En köttbit bestående av tusen bitar, den kommer åt överallt i området där smällen träffade. iBox. (Får ej användas i örat, eller i underlivet annat än efter läkares rekommendation)

“Allting kan gå itu, men en köttbit består av tusen bitar”. Lyssna på årets sommarhit redan nu, skriven av Manic Meat Preachers.

Köttbowling, för dig som vill få ut lite mer av ditt bowlande. Enkelt att anpassa storleken på köttklotet utifrån ditt behov – blir det för stort? Inga problem, bara att äta bort lite. Dela det gärna med dina medspelare, men tvätta händerna både före och efter! Kom ihåg att käglorna lätt blir kladdiga, men det har vi redan tänkt på – köttbowlingklotsimpregnering, endast 10 kr extra.

Apple har dessutom släppt en ny produkt, blixtsnabbt efter kritiken mot iPad – MeatPad, nu med telefonfunktion och USB-kontakt.

Glöm inte att torka läpparna efteråt, bara.

Advertisements
Tagged , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: